Homeopathie en EHBO

Voor iedereen die wil kennismaken met EHBO volgens Klassieke Homeopathie geef ik een cursus :

  • In twee ochtenden of middagen leer je de basis van eerste hulp met Homeopathie.
  • Er is altijd mogelijkheid om uit te wisselen met elkaar en vragen te stellen.
  • Een aantal remedies gaan we nog beter leren kennen: Arnica Montana, Bellis Perenis, Calendula Officinalis, Hypericum Perforatum en Ruta Graveolens.
  • We gaan leren om op een homeopathische wijze om te gaan met kleine ongelukken, wondverzorging en andere vormen van in- en uitwendige verwondingen.
  • Ook gaan we de basisprincipes van de Klassieke Homeopathie nader bekijken, zodat we beter kunnen begrijpen hoe we kunnen dealen met dagelijkse verwondingen en trauma’s.

De dagdelen zullen plaatsvinden met min. 5 en max. 8 deelnemers. Na aanmelding ontvang je een factuur en na betaling is jouw plaats gereserveerd.

Bij annulering is er geen restitutie van het betaalde bedrag mogelijk. De cursus vindt plaats op een plek in de natuur, waar rust is en een zitmogelijkheid.

De cursus zal veel theoretische, maar vooral ook praktische informatie en handreikingen bieden, samengebundeld in een syllabus.

Ik verschaf geen homeopathische remedies in deze cursus en ik zal ook tijdens de cursus uitleggen waarom ik deze keuze maak. Ik verschaf wel de uitwendige tincturen en zalven van de remedies, die we gaan behandelen tijdens de cursus. Deze zijn te verkrijgen voor € 15,- per tube of flesje.

Het cursusbedrag is in totaal € 125,- (inclusief de syllabus en thee met bio-lekkers).

Voor inlichtingen ben ik bereikbaar op mijn tel. spreekuur op de di-do-vrijdagmorgen van 9.30 uur tot 10.00 uur. Mijn mobiele nummer is 06-12282854. Natuurlijk ben ik ook via de email of whatsapp bereikbaar.