Dinsdag, 6 juli 2021

Homeopathie is een geneeswijze, die gericht is op het stimuleren van het zelfregulerend en genezend vermogen van ons lichaam, onze energie en onze psyche. Het is een geneeswijze voor iedereen, omdat elk mens, elk dier uniek is en deze geneeswijze een persoonlijke benadering heeft. Vanuit deze geneeswijze kijk ik naar die unieke mens met zijn of haar lichamelijke- of psychische klacht. Ik kijk en verbind mij met het dier om zo de klacht nog beter te kunnen begrijpen.

Klassieke homeopathie is een geneeswijze die autonoom is en vele verschillende klachten kan begeleiden en behandelen, zowel in een acute als in een chronische situatie. Ze heeft haar eigen methode om een diagnose vast te stellen, tevens haar eigen fundamenten, uitgangspunten en behandelwijze, die de principes vormen van deze geneeswijze. Het is een empirische geneeswijze die wil werken met duurzaamheid, veerkracht, geduld, doortastendheid en veel Liefde en Respect voor elk Levend Wezen!

In deze wereld en onze maatschappij zijn er altijd ”experimenten”, het uit proberen van, geweest. Dit is ook een fenomeen wat terug zal blijven komen! Een experiment geeft geen OVERVIEW over de consequenties die een experiment kan hebben. Hoe groot is kwalitatief gezien het verschil met een gedegen, onderbouwd en ethisch gestroomlijnd onderzoek??!!

Een experiment de wereld inbrengen, zoals nu aan de orde is met de gen-injectie, want van een origine vaccinatie is geen sprake, heeft consequenties. Deze term vaccinatie is in gebruik omdat……..

Vandaag 6 juli 2021 is de stemming in de Tweede Kamer betreffende het wel of niet geven van de A-status van het Covid virus. Tevens het beslissen om wel of niet dit op te nemen in de wet Publieke Gezondheid. Het gevolg is dat er nog meer diepgaande vrijheidsbeperkende maatregelen ingevoerd en uitgevoerd kunnen worden.

In mijn beleven begint echte VRIJHEID in mijn eigen Ziel en Hart! Echter alle niet-menselijke en onderdrukkende maatregelen zijn aards gezien volop zichtbaar en merkbaar. Hoe wij als mensen hier mee om kunnen en willen gaan, is voor mij een essentiële vraag!

Ik nodig iedereen uit om deze dag, te voelen en bij jezelf na te gaan, waar jij voor wilt KIEZEN. Ik kies voor een VRIJE WILS-KEUZE, UNIEKHEID, voor EIGENHEID, voor VERTROUWEN, voor TRANSPARANTIE, voor het EIGEN ZELF-GENEZEND-VERMOGEN. Waarom? Omdat ik vanuit OVERVIEW  met WIJSHEID de volledige TOTALITEIT kan blijven zien.

Ik wens iedereen een wijze en vooral positieve, lichtende week toe.

Zomergroet,

Lia.

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon