Woensdag 24 juli 2019

Voor velen onder ons is dat een gegeven, de stroom van easy living in de zomer, niets hoeven, alle tijd hebben voor, genieten van reizen, qualitytime met dierbaren en vrienden. Ook zijn er velen onder ons die alleen zijn, eenzaam, niet op reis kunnen door welke rede dan ook. Wij kunnen in onze qualitytime  de keuze maken  om  creatief een verbinding te leggen. Door een gebaar, een gedachte, een groet, een kaartje, een berichtje, een telefoontje door iets van jouw eigen qualitytime te schenken!

Ik geniet en vier mijn SummerBreak van 27 juli tot en met 18 augustus.

  • In een spoedeisende situatie die een acute consultatie ( per telefoon, op de praktijk of als een  acuut huisconsult ) behoeft, ben ik 24/7 bereikbaar op mijn mobile nummer 06-12282854.
  • Tijdens deze weken lees ik geen mail of andere berichten via whatsapp ect. Uitzonderingen zijn natuurlijk de updates, die in een acute consultatie nodig zijn en waar dan persoonlijke afspraken inherent de situatie over zijn gemaakt. Indien het remedievoorschrift diezelfde dag na het acute consult gegeven dient te worden en ik niet op de praktijk ben, kan het ook opgehaald worden bij mijn collega Ellen ten Have. Haar adres is : Wieselse Enkweg 50, 7345 CM Wenum-Wiesel bij Apeldoorn.

Ik wens iedereen die gaat reizen een prachtige en veilige reis met veel genieten. Voor iedereen die thuis de zomer vorm geeft, ook een mooie en inspirerende tijd toegewenst.

Zomerse groet, Lia

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon