Homeopathie en…….Mijn Moed is groter dan mijn Angst!

Het meest wezenlijke in de Homeopathie is toch wel dat elk wezen vrij en uniek is en mag zijn.

Vrij om te kiezen, uniek om authentiek te zijn. Omdat de Homeopathie gezond en ziek-zijn beziet vanuit een totale benadering en niet vanuit separatie, is het niet mogelijk je als mens te onttrekken aan de “messagers”. Deze boodschappen kunnen zich aandienen door symptomen op verschillende levels, terugkerende “toevalligheden”, intense situaties en spiegelingen van mensen om je heen.

Dat durven aankijken, durven aangaan, doorleven, beleven en transformeren vraagt zoveel moed. Zeker in deze transitietijd!  Wat mooi is, als je Angst om wie, wat, welke situatie, toekomst of in het nu zich laat zien, je altijd de keuze kan maken om verder te werken aan je Moed. Beiden zien, willen begrijpen, niet onder het VloerKleedje schuiven, geeft zoveel mogelijkheden!

Daar waar jij je eigen Angst kan omarmen, kan je Moed groeien. En dan….. dan ben je nog meer geworden wie je uiteindelijk wilt zijn !

Warme Herfstgroet, Lia.

Written by Lia Opstal-Dees
In 1993 ben ik afgestudeerd aan de School voor Homeopathie te Amersfoort en ben daarna mijn praktijk gestart. Sinds 1993 ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH).