Homeopathie en……….Oogsten!

Donderdag 12 augustus 2021.

De Praktijk is weer in volle gang na een SummerBreak met ook de nodige werkzaamheden!

Ik heb mogen genieten van de Gelderse bossen en de Zeeuwse wind en stranden. Beginnen Rust en het gevoel van Vrijheid niet altijd in JEZELF? Waar je ook heen gaat, op WEG, ONDERWEG of THUIS?

In de Natuur beginnen de eerste Herfstperikelen al zichtbaar te worden. Alles in bloei is aan het afrijpen, vruchten worden al wat los gelaten zoals de Pruimen. De Bramen roepen: Pluk mij! De Druivenstruik is huge aan het worden, heerlijk om al die Druiven straks plukken. De Appelboom is trots met wat er nu al in hangt.

En jij , hoe is het met jouw OOGST? Hoe is jouw optel-som van wat je vorm hebt willen geven?

Als je kijkt naar wat je hebt vorm gegeven kun je dan blij en dankbaar zijn, met de keuzes die je hebt gemaakt, het werk of dat nu uiterlijk en/of innerlijk is, wat je hebt gedaan. De NaZomer en het begin van de Herfst waar we nu qua de NatuurKalender zijn, vraagt om terug te kijken! Mogen er nog zaken in je leven afrijpen, wanneer wil je gaan “oogsten”datgene wat je hebt neergezet, of in werking hebt gezet?  Kun je je “mooie, eetbare, smaakvolle vruchten” en ook je minder lekkere, misschien wel wat rottende of beschadigde vruchten zien? Het alles er laten zijn, zonder oordeel! Als dat je lukt dan kun je straks de keuzes maken welke VRUCHTEN jij mee gaat nemen naar jouw VOORRAADSCHUUR!

Betreffende de Praktijk, mag ik tot nu toe terugkijken op een vruchtbaar en overvloedig jaar. Het “ZaaiGoed” wat ik heb gekozen heeft willen en kunnen ontkiemen, groeien en bloeien! Dus dankbaar kijk ik uit naar mijn OogstProces!

Ik wens iedereen een zonnige en vruchtbare week toe!

NaZomerse groet,

Lia.

Written by Lia Opstal-Dees
In 1993 ben ik afgestudeerd aan de School voor Homeopathie te Amersfoort en ben daarna mijn praktijk gestart. Sinds 1993 ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH).