Homeopathie en……………OnderTussen

Woensdag 14 juli 2021.

Beste Allen,

Ondertussen laat de Zomer zich zien met Zon en de nodige Regen.  Veel mensen bereiden zich om op reis te gaan of vakantie te vieren in hun eigen  prachtige achtertuin met terras, kleine boomgaard en een kabbelend fonteintje. Hoe blij en tevreden kan je als MENS zijn met jezelf en de eigen OMGEVING?!

Ondertussen waren onze Pubers, Jonge Mensen zo blij met de vrijheid van Samen dansen, gillen, lachen, ontmoeten en muziek maken op vele Festivals. Ondertussen is dit ook weer voorbij! Ik ga van een vrijheid uit dit begint in MIJ, in wat ik voel en ervaar, hoe je als mens je wilt en kunt verhouden tot…… Alleen daar hebben al die Jonge Mensen nu weinig boodschap aan, in hun ontwikkelings-fase willen velen van hen de Zomer EXPRESSIEF vieren. Dat is meer dan begrijpelijk.

Ondertussen heeft Emmanuel Macron er zorg voor gedragen, net zoals in Griekenland dat de verplichting tot de Gen-Therapie, benoemd als Vaccinatie verplicht mag worden gesteld voor alle personeel dat in de zorgsector werkt. Ook Italië denkt hard na, welke landen in Europa gaan nog meer volgen denk jij?  Hoe “verplicht” voel jij je om goed, zorgzaam, duurzaam en vooral vanuit een eigen VRIJE KEUZE voor jezelf te zorgen? Hoe “verplicht” voel jij je om zelfstandig na te denken, te onderzoeken, keuzes te maken en vooral je eigen Inner Compass te volgen?

Ondertussen geniet ik van het prachtige weer, de Praktijk waar mensen zichzelf en hun levenskracht en vitaliteit vanuit een eigen goed regulerend immuunsysteem supporten en steeds weer vorm geven. Ondertussen mag ik daar getuige van zijn, MENSEN die duurzaam aan hun eigen KRACHT werken. Dus ondertussen voel ik mij, ondanks alle ontwikkelingen, blij en zo dankbaar!

Ondertussen ga ik vakantie-vieren van 17 juli tot en met 8 augustus 2021. Ik neem voor mijn eigen Praktijk waar, zie vorig bericht! Voor een spoedeisende situatie die een acute consultatie nodig heeft ben ik bereikbaar 24/7 op 06-12282854.

Warme en zonnige Zomergroet,

Lia.

Written by Lia Opstal-Dees
In 1993 ben ik afgestudeerd aan de School voor Homeopathie te Amersfoort en ben daarna mijn praktijk gestart. Sinds 1993 ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH).