Homeopathie en………….REIZEN

Donderdag 10 juni 2021

Het Licht is overal! Het schenkt ons allemaal de warmte, de helderheid en de koestering om te genieten van ons reizen op eigen Pad !  Je mag blij zijn met je MOOIE ZELF. In de Natuur zijn er jonge vogeltjes, kleine kuikens van ganzen en zwanen, bomen laten met trots hun bladeren en kleuren zien. Overal is er LEVEN en bedrijvigheid, vruchtbaarheid en bloei! Dit is de tijd van REIZEN. Reizen met allereerst je MOOIE ZELF, met anderen en ook op weg naar anderen. Reizen met Vrijheid in je Hart!

Reizen in de meest breedste en diepste zin van het woord. In vroeger tijden reisden de mensen te voet of te paard. Door de reis die je gaat reizen zijn er ontmoetingen met jezelf, met andere mensen, dieren, aardekrachten, de wijze bomen, bloemen en struiken. Op reis heb je altijd de keuze tot ontmoeten en verbinden. Met wie, welk deel in jezelf, welke dieren, bomen, bloemen of welke situatie dan ook zou jij je willen verbinden?

In het REIZEN is LIEFDE schenken en ontvangen erg belangrijk. Wat zou jij willen schenken, wat zou jij willen ontvangen?  In REIZEN kan de  uiterlijke en innerlijke REIS centraal staan. Reizen is ook ervaren, proeven, voelen, kijken, horen, stil staan en verwonderen of bewonderen en weer verder gaan!

Ik wens je toe dat je op je REIS de MEIDOORN mag ontmoeten. Deze struik van LIEFDE en VERBINDING met haar zoete geur en ook wat scherpe stekeltjes! Dit is de metafoor voor de polariteiten van het Leven zelf, die je soms op je REIS kan tegenkomen. Een REIS met zoveel mogelijkheden, een omhelzing, een hart-verwarmende kus, een passend woord, een knipoog en dat liefdevolle gebaar kan je dankbaar laten zijn en een glimlach op je gezicht toveren.

Mijn Tijd Van Reizen dit jaar begint op zaterdag

17 juli t/m zondag 8 augustus 2021.

*Gedurende deze 3 weken zijn er geen geplande

patiënten-consulten.

*Ik doe zelf de eigen waarneming voor de praktijk en ben

dan 24/7 bereikbaar voor acute situaties.

*In een spoedeisende situatie die een acute consultatie

nodig heeft ben ik bereikbaar op 06-12282854.

*Als het dan niet mogelijk is voor mij om op te nemen

spreek dan een bericht en telefoonnummer in. Ik bel dan

zo spoedig mogelijk terug.

Ik wens iedereen een heerlijke Reis-Tijd toe, geniet hoe en waar je ook gaat REIZEN!

Zonnige groet,

Lia.

Written by Lia Opstal-Dees
In 1993 ben ik afgestudeerd aan de School voor Homeopathie te Amersfoort en ben daarna mijn praktijk gestart. Sinds 1993 ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH).