Homeopathie en …………. Eigen Vrijheid

Vandaag 25 mei stemt de Eerste Kamer over de wet Testbewijzen COVID-19, die door de Tweede Kamer pas geleden al is aangenomen. Gaat deze wet  “ de Verstikking van onze VrijHeid “ en de verkrachting en afbraak van onze RechtStaat worden.

Als deze testwet  een  werkelijkheid gaat worden, zal een negatief corona-testbewijs of vaccinatiebewijs verplicht worden voor toegang tot :

  • vele openbare gelegenheden
  •  horeca
  •  evenementen
  • sport  
  • jeugdactiviteiten
  • culturele instellingen
  • middelbaar en hoger beroepsonderwijs
     

Het recht op onze privacy, op onze lichamelijke integriteit, op onze bescherming van de persoonlijke levenssfeer, op onze deelname aan het culturele leven, het recht op onderwijs is dan volledig  verdwenen. Het boete-dwang- en controlesysteem zal ons leven gaan beheersen! Echter dat doet het nu al!  Hebben wij als mensen echt de verwachting en gedachte, dat het bij het registreren van onze medische gegevens gaat blijven ???  Of gaan we begrijpen dat een digitaal identiteitsbewijs, wat gebruikt kan worden als een social credit system, niet  zo”n VER VAN MIJN BED-verhaal is “.

Vanuit de Homeopathie weten we hoe belangrijk het ZELF-GENEZEND VERMOGEN is, alle genezing begint in JOU! Alle VRIJHEID begint ook in JOU! Hoe belangrijk is het dus dat jij als uniek mens jouw eigen VRIJHEID serieus blijft nemen, wakker blijven in hoe jij jouw leven vorm en wending wilt geven? In deze Bijzondere Tijd, is het elke dag een uitnodiging om JOUW EIGEN keuzes te maken. Zorg met aandacht, common sense, compassie en veel Liefde voor JEZELF!

Dit is wat Homeopathie ten diepste wil bewerkstelligen: jij als unieke MENS, jezelf laten worden en blijven vanuit eigen KRACHT, dat is pas echte VRIJHEID.

Ik wens iedereen een vrije en mooie week toe!

Warme groet,

Lia.
 
 

Written by Lia Opstal-Dees
In 1993 ben ik afgestudeerd aan de School voor Homeopathie te Amersfoort en ben daarna mijn praktijk gestart. Sinds 1993 ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH).