Homeopathie en WinterEmpowering!

Donderdag 7 januari 2021

Beste allen,

Ik wens iedereen en geweldig, mooi en bewust 2021 toe. Droom jouw Droom en Leef jouw Wens!

Deze tijd van het jaar kan guur en koud zijn. Een felle noord-oosten wind vraagt even wat moed om toch ook lekker de Natuur in te gaan.

Hoe belangrijk is het om passend en met zorg voor jezelf te zorgen. Je eigen veerkracht en weerstand op een duurzame wijze te empoweren. Vanuit de Homeopathie bezie ik altijd de persoon in een unieke eigen positie. Wat heb jij nodig? Een extra uur slapen, een uitgebalanceerde maaltijd, voldoende sporten, dus vooral dan lekker buiten zijn, een aanvulling van enige vitamines, dan kan de kruidenelixer Floradix van Salus een grote ondersteuning zijn. De Winter brengt ons in het Diepste van onszelf. Na de bijzondere feestdagen, ontmoeten, vieren komt de tijd van een zeker ritme weer terug. Hoe wil jij het nieuwe jaar ervaren? Wat zijn jouw intenties voor dit nieuwe jaar? Wat geeft jouw een gelukzalig gevoel, wat brengt de energie in jou naar boven? Hoe stress-vrij of stress-rijk is 2021 voor jou? Hoe kunnen wij als mensen kijken naar STRESS? Niet die ander, het weer, welke omstandigheid dan ook geven de stress, wel hoe wij er mee om willen of kunnen gaan.

Homeopathie is steeds weer investeren in jezelf, ook deze Winter, ook in 2021, ook in het gehele CoronaGebeuren en alle neveneffecten die er zijn ontstaan.

Van nature zijn wij mensen sociaal georiënteerd. De primaire levensbehoeften van warmte, veiligheid, geborgenheid, eten en drinken en slaap worden gedragen door andere primaire levenskrachtenen, namelijk VERBINDING en ONTMOETING.

Allereerst verbinding en ontmoeting met jezelf, met je gevoel, je gedachten, je ervaringen, je herinneringen, je dromen, je wensen en je eigen wijsheden. Vanuit een liefdevolle verbinding met je volledige Zelf, wie jij al bent of nog meer wilt worden in 2021, is daar die grote KANS op rijke en inspirerende ontmoetingen met anderen.

Warme groet,

Lia.

Written by Lia Opstal-Dees
In 1993 ben ik afgestudeerd aan de School voor Homeopathie te Amersfoort en ben daarna mijn praktijk gestart. Sinds 1993 ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH).