VaccinatieSchade en de gevolgen

Aude Sapere, durf zelfstandig te denken, te onderzoeken en een keuze te maken.

Waarom zou de mens die in balans is, zich gezond voelt en is, de keuze maken om een verzwakt-levend-ziekte-agens of de toxinen hiervan te laten injecteren?

Waarom zou de mens die de keuze maakt om zich te laten vaccineren vanuit de overtuiging beschermd te zijn, bezorgd, angstig of verontwaardigd worden over de keuze van een ander mens die niet kiest voor vaccinatie?

Laten wij als mensen in Vrede, Waarheid en Liefde blijven!

In ons land worden veel kinderen vanaf twee maanden gevaccineerd. Het doel van vaccinatie is: het lichaam antistoffen laten aanmaken tegen infectieziekten door te injecteren met een kleine hoeveelheid gedode of verzwakte ziektekiemen of reeds verkregen antistoffen, die van humane of dierlijke afkomst zijn.
Elk mens (kind, puber of volwassene) reageert op unieke eigen wijze op een vaccinatie. Reacties kunnen direct of indirect ontstaan. Soms treden deze gelijk na het injecteren op. Of na enkele uren, maar soms pas na weken, maanden of zelfs jaren.

Deze klachten worden soms nauwelijks opgemerkt, afgezien van de ouders of verzorgers die observeren dat er “iets veranderd” is aan hun baby, peuter, kleuter of puber.

De klachten kunnen ernstig zijn of zelfs blijvende schade veroorzaken. Zelden zijn de klachten nihil, soms worden ze chronisch en strekt het patroon zich over jaren uit.

De reacties en klachten die zich laten zien en worden beschreven door ouders, grootouders of verzorgers is een enorme, confronterende lijst.

Fysiek: *Lichte tot zeer hoge koorts welke niet productief is. Met andere woorden deze koorts vraagt veel energie en gaat vaak over in stuipen.* Ontstekingen of abcessen van de injectieplek. *Koortspatronen die in het kinderleven zich steeds herhalen zonder enige aanwijsbare infectie. *Symptomen in het verteringsstelsel: spugen, (bij baby’s projectiel braken), diarree of juist verstoppingen. * Ontstekingen van de huid, ogen, longen. *Diverse en vele vormen van huidproblemen, vooral eczeem. * Oogafwijkingen, degeneraties, vormen van scheelzien. * Vele vormen chronische infecties, keel-neus-oren.*Diabetes. *Epilepsie. *Groeistoornissen *Hormonale stoornissen.*Vormen van carcinomen, kanker, welke bij kinderen op steeds jongere leeftijd ontstaan. *Chronisch vermoeidheidssyndroom.

Psychisch-mentaal en energetisch:*Hoog en ontroostbaar huilen, Cry Encephalic, vaak is er dan een grote overprikkeling van de hersenen.*Gedragsveranderingen. *Vormen van Autisme. *Slaapstoornissen. * Hyper-en-Hypoactiviteit.

Steeds meer bewuste ouders en deskundigen in de alternatieve- en medische gezondheidszorg signaleren dit.

De vele ernstige bijwerkingen en neveneffecten worden steeds meer zichtbaar. De relatie tot vaccinatie, de klachtenpatronen en ziektesymptomen kunnen door deze observaties en de ervaringen van “voor de gegeven vaccinatie(s)”duidelijk worden getraceerd. De indicatie wordt  zeker niet gevormd door alleen de bovenstaande symptomen, echter vooral door het moment van optreden van de symptomen na de gegeven vaccinatie(s).

POST VACCINAAL SYNDROOM (PVS), de vaccinatieschade als oorzaak van het ziek-zijn.

De klachten en symptomen kunnen dus direct na vaccinatie ontstaan of weken, maanden of jaren later. Toch is het voor de diagnose van belang te weten wanneer er gevaccineerd is, welke vaccinatie er is gegeven, in combinatie of enkelvoudig en of er sindsdien nog andere vaccinaties zijn toegediend.  In mijn praktijk heb ik de afgelopen 27 jaar in toenemende mate vaccinatieschade gezien. De intense en verschrikkelijke gevolgen mogen onder ogen worden gezien, omdat elk kind, elke baby, elke peuter, elke puber, elke volwassene er toe doet !

Klassieke homeopathie is een duurzame geneeswijze, die volledige ondersteuning kan bieden in het transformeren van klachten na een vaccinatie. Ook hier is het persoonlijk en holistisch werken voor mij het meest belangrijkste  uitgangspunt.

Warme  Winterse groet, Lia.          

Meer informatie en bronvermelding:

*Dr. William Thompson, werkzaam bij het Centers Disease Control and Prevention, het Amerikaanse RIVM, wetenschapsjournalist Brian Hooker, een ‘vaccine industry watchdog’. Cover up story is een opzienbare documentaire gemaakt, ‘Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe’.

*Document RVP vaccins 2012 van Désirée L. Röver, medisch research en wetenschaps-journalist

*“Vaccinatie. Het einde van een mythe” van Vera Scheibner, uitg. Lemniscaat ISBN 90-5637-139-8

*“A shot in the dark” van Harris L. Coulter, Barbara Loe Fisher, uitg. Avery Publishers ISBN 0-89529-463-x

*Vaccination social violence and criminality van Harris L. Coulter uitg: North Atlantic Books Berkeley, California ISBN 1-55643-084-1

*Kinderspreekuur van Michaela Glöckler en Wolfgang Goebels uitgeverij Christofoor

Written by Lia Opstal-Dees
In 1993 ben ik afgestudeerd aan de School voor Homeopathie te Amersfoort en ben daarna mijn praktijk gestart. Sinds 1993 ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH).