NatuurVrouw organiseert: “ Eer en geniet van je stralend Innerlijk Vuur”

Donderdag 16 juli 2020

Mooie Vrouwen,

NatuurVrouw organiseert: “ Eer en geniet van je stralend Innerlijk Vuur”
Een zomerse workshop 2020 voor alle Vrouwen met genieten en quality-time voor JOU!
De Natuur heeft naast mijn praktijk voor Klassieke Homeopathie ook mijn aandacht en liefde. Door duurzaam, oprecht en met aandacht voor de natuur zorg te dragen, zorg je voor jezelf, je dierbaren en geliefden om je heen, nu en toekomst-gericht.
Vanuit NatuurVrouw een ZomerWorkshop gedurende twee dagen :
Verbinding met het ritme in de Natuur, de kracht van de Maan, the Celtic Heritage en de kwaliteiten van vrouwelijke en mannelijke energie. In deze workshop is de wijsheid vanuit het Keltisch Natuurbeleven verweven.

Empower je eigen INNERLIJK VUUR door kennis, beleven, doorleven, uitwisselen, doen en volop GENIETEN!
Ik nodig jou, prachtige Vrouw, hiervoor uit. In deze NatuurVrouw-Workshop ontmoet je de vrouwelijke en mannelijke krachten en kwaliteiten in jezelf en in het hele NatuurRitme en het ritme van de Maan. Een aantal vrouwen gaan met elkaar op “REIS” voor een 2-tal dagen! We dragen elkaar vanuit respect en liefde. Genieten en lachen is daar ook een groot onderdeel van. In deze workshop staan Moeder Natuur en GrootMoeder Maan en hun krachten centraal.

Het natuurbeleven buiten, de creativiteit, muziek, dansen, samen rituelen vorm geven, uitwisselen, spiegelingen en samen genieten van heerlijk en duurzaam eten zijn met elkaar verweven. In deze workshop reik ik jou de Inner-Journey-Maker aan, die je in de vorm van een syllabus krijgt. Dit geeft dat je je nog meer kan verbinden met een natuurlijk ritme van de ZOMER en het element VUUR. Tijdens deze workshop leer ik je ook werken met en beleven van de kracht van het uitvoeren van rituelen. Rituelen zijn handelingen die iets wat niet zichtbaar is, zichtbaar maken. Ze helpen jou een bepaald moment of een overgangsfase in je leven te markeren. Door het ritueel kun je dat bijzondere moment nog bewuster gaan beleven. Je stapt uit onze aardse tijd naar het tijdloze en de diepe kracht die in jezelf verborgen ligt.
De rituelen bevatten symbolen met een bepaalde betekenis voor elk belangrijk moment in je leven en het dagelijkse leven. Hierin kan je jouw kracht en intentie leggen. De vier elementen AARDE, LUCHT, VUUR en WATER kunnen net zoals de vrouwelijke en mannelijk energie een bijzondere plaats krijgen tijdens een ritueel. AARDE en WATER zijn vrouwelijke elementen. De mannelijke elementen zijn VUUR en LUCHT. Op veel manieren kun jij deze polariteiten en kwaliteiten dagelijks ervaren, in de natuur, in anderen en vooral ook in jezelf. Zo kan je de vrouwelijke maankrachten en mannelijke zonkrachten beter laten samenwerken. In de seizoenen zie je deze egalitaire krachten ook terug. De Herfst en de Winter zijn iets meer de vrouwelijke seizoenen en de Lente en de Zomer de mannelijke. Toch heeft elk seizoen op zichzelf weer de vrouwelijke en de mannelijke energie.
* Een NatuurVrouw-Workshop is maatwerk, elke vrouw is uniek.
* Deze workshop zal gegeven worden op een natuurplek met gelegenheid om een vuur te maken, het beleven van het element water en zo rituelen vorm te geven. Deze plek ligt buiten Deventer- Zutphen zo’n 10 minuten rijden met de auto vanuit beide steden. Je gaat er heen met eigen vervoer of samen carpoolen, per fiets ect. Het parkeerkaartje voor de auto van enkele euro’s bekostigt iedereen zelf.
* Op de natuurplek is alleen een outdoor-toilet, dus in de natuur! Biologische toiletartikelen zijn aanwezig.
*Deze workshop start op maandag 27 en dinsdag 28 juli 2020. Tijd 9.00u tot 13.00u. Voor deze 2 dagen ontvang je een syllabus, een bio-vega-vegan lunch in de vorm van een maaltijdsoep en een maaltijd-salade met brood, humus of kruidenboter. Er is biothee en bio-lekkers!
* Het totale bedrag van € 190,- dient voor aanvang van de NatuurVrouw-Workshop voldaan te worden. Ik geef de voorkeur om de workshop gedurende 2 dagen te geven. In afstemming is eventueel 1 dag mogelijk, totaal bedrag dan € 95,- . Er zijn geen restitutiemogelijkheden.
* Voor workshop krijg je een extra info-mail betreffende de twee dagen.
* De exacte locatie van de natuurplek waar we samenkomen en verdere info mail ik je na jouw aanmelding en betaling.
*Opgave graag zo spoedig mogelijk.
*Voor vragen bel of mail mij gerust:
Mobiel Lia: 06-12282854 klassiekehomeopathie.liaopstaldees@chello.nl
Ik hoop samen met jou een prachtige workshop te beleven.
Lieve groet, Lia.

PERSONALIA:
Na verschillende medische studies en banen ben ik klassieke homeopathie gaan studeren. In 1993 ben ik afgestudeerd en mijn praktijk gestart. Ik werk met veel passie en ervaar de kracht van de homeopathie nog elke dag als helend en vernieuwend. Ik ben initiator van “ NatuurVrouw”, een VrouwenLeerWeg die wil leven en werken met de kracht en spiegelingen van Moeder Natuur en GrootMoeder Maan. Empowering van vrouwen en mannen door te leven in het ritme van de Natuur en met de kracht van de Maan geeft veel inspiratie. Het doorgeven en voorleven van de egalitaire verbindende kracht van de vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten vind ik dagelijks een prachtig leerproces. Harmonie en evenwicht van vrouwelijke en mannelijke energie is de basis van verbonden zijn met jezelf en met anderen om je heen. Ik geef de VrouwenLeerwegen in de vorm van coaching, counseling, workshops en empowering in vrouwencirkels, mannencirkels en Vrouw*ManCirkels. In de vrouwencirkels betreffende de natuurlijke menstruatie, het hormoonritme, de zwangerschap, de geboorte en het eerste levensjaar van het kind en de moeder. In de mannencirkels betreffende empowering van de man, de man en hormonen en de PenoPauze. Ik schrijf elke Workshop of LeerWeg zelf en combineer dit met een wekelijks blog op mijn website.
Ik werk met het Keltisch, Germaanse en Griekse gedachtengoed, de Jungiaanse psychologie met de arcehetypes, de Antroposofie en tevens met de magische wijsheid vanuit Druidry. Momenteel volg ik in Engeland de opleiding tot Druidess. Ik ben gehuwd en een gezegende moeder van zes prachtige kinderen.

 

 

Written by Lia Opstal-Dees
In 1993 ben ik afgestudeerd aan de School voor Homeopathie te Amersfoort en ben daarna mijn praktijk gestart. Sinds 1993 ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH).