Homeopathie, Zelfvertrouwen, het Recht en Wijsheid laten stromen.

Woensdag 12 augustus 2020

BESTE ALLEN,

Na de ZomerTijd en mijn “vakantie vieren” mag de maand augustus weer een opstart zijn. Ik hoop dat iedereen die dit leest een heerlijke en fijne vakantie heeft gehad.

 

Dit is de tijd van voelen, bedenken en resuméren wat de verdieping, de tijd voor jezelf genereren jou heeft gebracht. In de Keltische Traditie  is dit de tijd van eerlijk-zijn, uitspreken en recht doen aan wie of wat dan ook. In de Natuur is er volle bloei en het voorbereiden op de Tijd van Oogsten gaat beginnen. Wanneer wil jij oogsten, is er nog een tijd van wachten of ga jij je voorbereidingen al in werking zetten?  Dit kan de tijd zijn van werken aan zelfvertrouwen, innerlijk houvast en doelgericht  jouw wijsheid laten stromen.  Je kunt rekening houden met, berekenen en inschattingen maken van wat en waarom jouw handelingen nodig zijn. Dan kan je oprecht bezien hoe en op welke wijze je wilt gaan oogsten.  Schenk jouw eigen serene wijsheid aan jezelf en aan anderen. Zo is er een  helende stroming van kiezen, richting geven en handelen. Hier ligt ook de overeenkomst met de grondbeginselen in de Homeopathie. Vanuit vertrouwen in het zelfgenezend vermogen in elke mens, elk dier en zo dus in elk wezen, kan een homeopathische begeleiding op duurzame wijze vorm krijgen. Oprechtheid, transparantie, heldere beslissingen en wijsheid geven de mogelijkheid om elk mens, elk dier en dus elk wezen in volle potentie te respecteren en te stimuleren om steeds weer het eigen unieke Pad te willen gaan.

Voorbereiden op het Oogsten is: dankbaarheid voelen betreffende het Verleden, het Heden liefdevol omarmen en de Toekomst met hoop ontvangen!

Warme groet,

Lia.

 

Written by Lia Opstal-Dees
In 1993 ben ik afgestudeerd aan de School voor Homeopathie te Amersfoort en ben daarna mijn praktijk gestart. Sinds 1993 ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH).