HOMEOPATHIE, OrgaanDonatie en OrgaanTransplantatie in het LevensLicht van jouw Ziel

Dinsdag 30 juni 2020

Beste Mensen,

WORKSHOP: DONDERDAG 9 JULI en  VRIJDAG 17 JULI 2020 van 11.00u tot 14.00u .    

Met de wet die door de Tweede kamer is aangenomen en de voorlichtings-en  wervingscampagne die al tijden geleden in werking is gezet, is in principe iedereen per 1 JULI 2020 een orgaandonor geworden. Jij en jouw lichaam met de organen staan ter beschikking van …..TENZIJ je anders aangeeft in het DONORREGISTER. 

 

De Homeopathie, Antroposofie, Esoterie en de totale-mens-gerichte Ethiek hebben mij inspiratie gegeven deze workshop vorm te geven. Een workshop waarin uitwisseling, het delen van kennis en ervaringen, creativiteit, kunstzinnigheid en natuur-beleven een dieper inzicht en beleven over dit onderwerp in werking kunnen zetten. Vanuit mijn medische achtergrond en jarenlange ervaring met de orgaandonatie en transplantatie wil ik graag uitwisselen en mijn kennis delen. 

In deze WORKSHOP komen de volgende items aan de orde:

  • De gevolgen (fysiek, psychisch, mentaal, energetisch en spiritueel) van de      orgaandonatie en transplantatie.
  • Wat wil de term hersendood zeggen en wat betekent dit voor de donor?
  • Blijkt of lijkt orgaandonatie een sociale daad?
  • Een weloverwogen besluit? Wat als niet alle gevolgen jou bekend zijn?
  • De energetische en spirituele gevolgen voor de donor en de ontvanger.
  • Het begrip van ZielsVerstrengeling van de ontvanger en de donor.

Luisterend naar elkaars visie en met respect voor elkaars mening kan het een inspirerende workshop worden. 

Locatie: Een prachtige NatuurPlek waar er voor iedereen voldoende ruimte en vrijheid is om in de Zon of de Schaduw te zitten.  Deze plek ligt buiten Deventer- Zutphen zo’n 10 minuten rijden met de auto vanuit beide steden. Je gaat er heen met eigen vervoer of samen carpoolen. Het parkeerkaartje van enkele euro’s bekostigt iedereen zelf. Op deze NatuurPlek is alleen een outdoor-toilet, dus in de natuur! Biologische toiletartikelen zijn aanwezig.

Aanvang : 11.00u tot 14.00u. De workshop is inclusief biologische vega-vegan lunch, biothee/biolekkers, syllabus per mail. Kosten € 95, – per persoon.  Na aanmelding ontvang je een factuur. Na betaling van de factuur ontvang je nog extra info en tevens de lokatie en het adres van de NatuurPlek. Aanmeldingen  graag voor 7 JULI en voor 15 JULI.  Voor verdere info : www. klassieke-homeopathie-lia-opstaldees.nl of 06-12282854

RESTITUTIE WORKSHOP:

De data van deze workshops zijn ruim van te voren ingepland. De verzorgde bio-catering is in afstemming geregeld. Mocht je door ziekte of een andere reden een  datum missen dan zal ik er zorg voordragen dat je de syllabus krijgt. Ook is het in afstemming met elkaar mogelijk om dan aan een volgende workshop deel te nemen.

Restitutie van het bedrag is niet mogelijk.

Ik wens ons allen een prachtige en inspirerende workshop toe.

Warme groet, Lia

 

 

 

 

 

 

 

 

Written by Lia Opstal-Dees
In 1993 ben ik afgestudeerd aan de School voor Homeopathie te Amersfoort en ben daarna mijn praktijk gestart. Sinds 1993 ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH).