Homeopathie & Kwaliteit

Woensdag 11-12-2019

Leef je Leven, met pracht en gratie.
Het geschenk van het Leven is een uitnodiging om verantwoordelijk te zijn voor jouw eigen Leven met kwaliteit. Een keuze om je mooie Zelf te VIEREN en te EREN.

Als klassiek homeopate is kwaliteit belangrijk in mijn leven. Elke dag kan ik weer de keuze maken voor kwaliteit. Kwaliteit is een relatief begrip en heel persoonlijk!
Kwaliteit in hoe ik mijn beroep vorm geef, het consult wat plaats vindt, de materialen in mijn praktijk, datgene wat ik aanbied zowel innerlijk als uiterlijk.
Kwaliteit heeft voor mij ook de boodschap van duurzaamheid, zorg voor Moeder Aarde, voor de flora en fauna, voor je eigen dierbaren en vrienden, voor alle mensen die je ontmoet en voor jezelf.
Die duurzaamheid is voor mij ook gekoppeld aan kiezen. Een keuze voor homeopathische remedies, die mild, duurzaam, diep werkzaam, helend, spiegelend, transformerend en zonder bewerkingen zijn, wat een zegen ! Een keuze voor biologisch eten en drinken en mensen daarover informeren en laten ontdekken. Een keuze voor verantwoord en gifvrij speelgoed, papier, schrijfgerei, schoonmaakmiddelen in mijn praktijk. Een keuze om mooie en verantwoorde initiatieven, praktijken of ondernemingen te promoten en te supporten door de info over deze enterprises in mijn praktijk zichtbaar te laten zijn.
Wat schenk jij je mooie Zelf, in voeding, in helende remedies, in tijd, in verbindingen, in het Leven met gratie en bewust-zijn leven ?

Warme groet,
Lia

Written by Lia Opstal-Dees
In 1993 ben ik afgestudeerd aan de School voor Homeopathie te Amersfoort en ben daarna mijn praktijk gestart. Sinds 1993 ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH).