Homeopathische begeleiding op reis

Woensdag 19 juni 2019 

Soms maken patiënten verre reizen naar gebieden waar tropische ziekten voorkomen. Zowel met als zonder reisvaccinatie is het raadzaam om homeopathische begeleiding in te zetten. Dit om de vitale levenskracht, het immuunsysteem en de darmwerking/peristaltiek te ondersteunen. Afgezien van de constitutionele begeleiding en remedievoorschrift, geef ik voedings- en hygiëne adviezen. Persoonlijk stem ik met degene die gaat reizen af welke begeleiding op maat nodig is.

Dit is afhankelijk van:

 • de persoon met haar/zijn weerstand en veerkracht in een bepaalde periode.
 • het gebied waar iemand heen gaat.
 • de invloeden van bepaalde ziekten in een gebied in de tijd van het verblijf.
 • het al of niet al in homeopathische behandeling zijn.
 • de keuze van wel of geen reisvaccinaties nemen, zo ja welke dan

Indien nodig zal ik van te voren namen en adressen aanleveren van collegae in het land/gebied van bestemming, als deze traceerbaar zijn.

In de lezing van 27 juni zal ook het item Homeopathie en reisvaccinaties aan de orde komen. Aandacht geef ik dan onder andere aan : Hepatitis A en B, Rabiës, Gele Koorts, Malaria, Buiktyfus en Bilharzia.  

Een welkom aan alle reizende avonturiers! Graag aanmelden voor 24 juni, zie de info hieronder!

 

UITNODIGING LEZING op DONDERDAG 27 juni van 19.00u tot 21.30u

HOMEOPATHIE , KINDERZIEKTES en VACCINATIES

Een lezing vanuit dialoog over de betekenis van de kinderziektes en de in and outs aangaande vaccinaties. Vanuit een ervaring van 25 jaar praktiserend klassiek homeopate wil ik graag tijdens deze lezing kennis delen en uitwisselen met elkaar. In mijn praktijk zijn er kinderen die homeopathische begeleiding krijgen als zij al zijn gevaccineerd en kinderen waarvan de ouders de keuze hebben gemaakt niet te vaccineren of later, dan wel het vaccineren met sommige vaccins. Ook  geef ik begeleiding van vaccinatiekeuze-oudercoaching door middel van consultgesprekken met één of beide ouders.

Tijdens deze lezing is er ook ruimte voor uitwisseling en vragen stellen. Een lezing die gaat over diepgang , duurzaamheid en heling. Dit onderwerp is veel besproken in de media en in het homeopathische vakgebied. Respect en integriteit voor elk haar of zijn gevoel en mening staan in mijn lezing voorop.

Tijdens de lezing is er een korte pauze en met gelegenheid de boekentafel te bekijken.

 • Locatie: Praktijk voor Klassieke Homeopathie Hoge Rij 1 Deventer
 • Welkom aan iedereen die belangstelling heeft voor deze onderwerpen, mama’s en papa’s in wording, jonge ouders, opa’s en oma’s, therapeuten, ect.
 • Inloop 27 juni vanaf 18.45u
 • Lezing inclusief biothee en biolekkers en syllabus per mail na afloop van deze lezing. Kosten € 15, – per persoon.
 • Aanmelden graag voor 24 juni s. via mijn mail : klassiekehomeopathie.liaopstaldees@chello.nl
 • Voor verdere info : klassieke-homeopathie-lia-opstaldees.nl 06-12282854

 

Zonnige groet, Lia

 

Written by Lia Opstal-Dees
In 1993 ben ik afgestudeerd aan de School voor Homeopathie te Amersfoort en ben daarna mijn praktijk gestart. Sinds 1993 ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH).