Homeopathie: Walk like you Talk

Dinsdag 30 april 2019

Veel tijd van ons dagelijks bestaan besteden we aan het item WERK. Vrijwilligers werk, een betaalde baan, deeltijd of volledig, regelmatig of in diensten waarin de dag de nacht is geworden en de nacht een dagritme krijgt. Hoe belangrijk is het dat wat je graag wilt doen, je dat ook doet. Dat waar jouw skills en kwaliteiten liggen, je deze ook vorm kan geven. Voor sommige mensen is hun werk of betaalde baan het meest magische en voor anderen is het, het meest tragische.


Werk en waar en hoe en wanneer je werkt kan je ongelooflijk veel energie geven of een lack aan energie te weeg brengen. Werk in welke vorm dan ook kan je veel vitaliteit geven ook al ben je moe na een werkdag. Werk kan dan ziek-makend worden. Een spiegel met een boodschap, heb je het meest passende beroep of werk, zit jij op de plek die maakt dat jij al je kwaliteiten, intenties, dromen en leermomenten kan vorm geven?
Zelf ben en kan ik erg dankbaar zijn met het fantastische beroep wat ik na 25 jaar nog steeds kan en wil beoefenen. Want als ik mijn innerlijke dialoog met mezelf uiterlijk vorm kan blijven geven dan ervaar ik elke werkdag, avond of nacht de magie en dankbaarheid dat ik autonoom klassiek homeopate ben. Walk like you talk is dan praktisch, uitvoerbaar, werkbaar, helend en een pure zegen.

Blijde groet, Lia.

Written by Lia Opstal-Dees
In 1993 ben ik afgestudeerd aan de School voor Homeopathie te Amersfoort en ben daarna mijn praktijk gestart. Sinds 1993 ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH).