Homeopathie, snel, sneller, snelst!

Woensdag 30 januari 2019

Gezond zijn en ziek zijn kunnen levensprocessen zijn. In deze 24-uurs economie mag alles snel gaan. Vaak is het gegeven, liever gisteren dan vandaag.

Graag wil ik iets delen over bepaalde vormen van snelheid. Wat is de kwaliteit van snelheid, voor jou,  voor deze aarde, voor andere mensen , dieren , bomen en planten ?

Klassieke Homeopathie heeft de kracht om heel snel te kunnen werken, bijvoorbeeld in een acute situatie waarin transformatie naar balans en helen van essentieel belang is. Echter ook in een langdurige en chronische, steeds weer terugkerend ziekteproces kan homeopathie zich laten zien als een snelle en duurzame geneeskunst. Toch hebben we als aarde , mensen en dieren te maken met unieke processen in gezondheid en ziek zijn.

Is snel altijd duurzaam, blijvend en kwalitatief? Ik maak een overstap naar andere snelheid, de aardse mobiele technologische snelheid. In 1980 ontstond de eerste generatie van mobiele technologie en ondertussen is de 5G, de vijfde generatie een werkelijkheid aan het worden.

De plannen zijn duidelijk! In 2020 is het een streven vanuit Economische Zaken om via het Agentschap Telecom nog meer masten te plaatsen, glasvezelnetwerken aan te leggen ten behoeve van het nieuwe 5G systeem. En dan ? Deze vijfde generatie heeft het plan om alles en iedereen met elkaar te verbinden, wereldwijd.

Wat is VERBINDING voor jou? Wat zoek jij in VERBINDING? De 5G staat voor snelheid, nog meer gegevens, snel, sneller op je snelst om te versturen. Hoe ervaar jij de voordelen hiervan? Welke invloed heeft de wereld met robots, drones, onbemande beroepen, onbemande werktuigen op jou tot het item VERBINDING?

Hoe  afhankelijk maken we onszelf van de technologie en de digitale wereld ?

Wat zijn alle risico’s voor de gezondheid en het welbevinden van Moeder Aarde, alle mensen, de flora en fauna ?

Zijn wij als mensheid meer verbonden met elkaar als alles nog sneller kan gaan ? Of kan het teweeg brengen dat we juist  UIT VERBINDING gaan? Zien, luisteren en begrijpen we elkaar en de wereld om ons heen nog op uiterlijk en innerlijk nivo ?

Waar blijft onze werkelijke verbinding met de natuur? Alle straling met de invloeden die het al meebrengt gaat nog meer worden. Dit heeft al gevolgen op de natuur en de leefwereld van de dieren en mensen.

Hieronder geef ik een citaat  uit een geschreven info van mijn wijze en lieve collega en vriendin Lies. Zij is homeopathisch dierenarts in Pieterburen in Groningen.

“Gezondheidsrisico’s als 5G uitgerold gaat worden in 2020:

5G heeft een kort bereik en gaat moeilijker door solide materiaal. Er zullen daarom om de 10-12 huizen  antennes geplaatst moeten worden voor effectiviteit. Er zal een enorme toename van de directe en lange termijn belasting van de omgeving door RF-EMF straling zijn, zeker als zich ook in huis andere 5G apparaten bevinden. (IOT)

In 2015 riepen al honderden wetenschappers en artsen via de Europese Unie op om een moratorium tegen de uitrol van 5g in te stellen: en de veiligheidsnormen voor kinderdagverblijven, scholen, verpleeghuizen, werkplekken en huizen aan te passen! Inmiddels hebben zich daar nog meer dan 15.000 bij aangesloten.

Want de huidige via WHO geaccepteerde stralingsnormen zijn al te hoog: er is vanuit bestaand wetenschappelijk onderzoek bekend dat er verhoogde kans op tumorontwikkeling in de hersenen en in het hartbereik is; er is door verhoogde aanwezigheid van schadelijke vrije radicalen verhoogde kans op schade op celniveau; er kan genetische schade ontstaan; vruchtbaarheidsproblemen kunnen ontstaan (o.a. miskramen en onvruchtbaarheid);  leer- en concentratievermogen kunnen worden aangetast, en neurologische schade (slaapstoornissen, depressie, chronische vermoeidheid, maar ook Alzheimer) kan zijn. Ook worden er aanhoudende griepachtige symptomen vermeld.

Het geldt niet alleen voor de mens, maar voor de gehele natuur

Dit is dus nu al aan de orde, de 5G komt er dan nog bij. De telecomwereld wil ons doen geloven dat er slechts sprake is van een opwarmend effect  (onderzoek van o.a. RIVM), maar gerenommeerde buitenlandse instituten zoals het Karolingska Instituut te Zweden en de National Toxicology Program van de US bevestigen dat er al veel schade is zonder het thermische (opwarmende) effect. Maar ook opwarming zelf  lijkt me in de huidige wereld van klimaatverandering een onderwerp van belang! “

Einde citaat van Lies Vedder. Verdere info : Koen van Biezen, hij geeft lezingen en goede info over de gevolgen van stralingsbelasting, elektrosmog en geopathie. Geopathie is de verzamelnaam voor ziekten die ontstaan als gevolg van diverse soorten aardstralen.. ww.geo-phiscis.nl

In al deze ontwikkelingen is de vraag wat jij, ik,  dus wij kunnen doen?

De ontwikkelingen gaan verder, de vraag is dan hoe wil jij , ik, dus wij hier mee omgaan ?

Een aantal tools!

*Laat je goed informeren door mensen die weten waarover dit echt gaat.

*Voel en denk en handel in je keuzes maken niet uit angst.

*Zorg dat jezelf goed geaard en in je eigen kern blijft. Vertrouw op de wijsheid uit je eigen Bron.

*Zorg in alle opzichten goed voor jezelf, duurzame biologische voeding, voldoende rust, ontspanning en beweging, gezonde en voldoende nachtrust. Verbinding met de Aarde door barefoot op het gras te lopen, te tuinieren, letterlijk je handen te gebruiken in de aarde. Wandelen langs de zee, winterzwemmen of met je voeten door het water geeft ontlading met name door de lucht van negatieve ladingen van de ionen. Douchen en baden kan een gelijkend effect geven. Ga wandelen, maak contact met de bomen en de dieren om je heen. Raak de Natuur aan met al je zintuigen.

*Beperk je mobiele telefoon en computer/laptop gebruik. Doe in tijd het noodzakelijke en sluit dan de wifi af, vooral ook in de nacht. Draag je mobiele telefoon zo weinig mogelijk op je lichaam De sterkte van de straling is groter dan die van de zendmast zelf.

*Laat je stem horen, wissel uit met elkaar om ook in deze diepe issues elkaar te vinden en in VERBINDING te blijven.

Tenslotte : Homeopathie kan snel, nog sneller! Echter de gouden regel blijft : de mens of het dier ziende als uniek in een proces van ontwikkeling, waarin gezond zijn en ziek zijn elkaar spiegelen.

Verbindende groet, Lia

Written by Lia Opstal-Dees
In 1993 ben ik afgestudeerd aan de School voor Homeopathie te Amersfoort en ben daarna mijn praktijk gestart. Sinds 1993 ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH).