NatuurVrouw, Empower je Mooie Zelf

Maandag 3 december 2018

In september is de Vrouwen-Leerweg-Jaarcyclus gestart en ondertussen zijn we in sisterhood aan het groeien en ontwikkelen.

In deze VrouwenLeerWeg-JaarCyclus ontmoeten we de vrouwelijke en mannelijke krachten en kwaliteiten in elkaar en natuurlijk ook steeds in jezelf.  We zijn op weg  met elkaar en al gaande vormt zich een SisterHood-Cirkel. Deze cyclus vraagt om overgave en commitment, want we dragen elkaar vanuit respect en liefde. Genieten en lachen is daar ook een groot onderdeel van. Tijdens deze ochtenden genieten we van het  natuurbeleven, wandelen, creativiteit, muziek, dansen, samen of alleen. Rituelen  geven we vorm, we luisteren en  wisselen uit met elkaar.  We spiegelen liefdevol daar waar nodig en als er een vraag ligt.  Deze cyclus geeft ons tools en aanreikingen om vanuit de verdiepingsopdracht, die beschreven staat in de syllabi , nog meer in verbinding te komen met een natuurlijk ritme in je eigen en unieke leef-werk-belevingswereld. NatuurVrouw wil zo  elke vrouw supporten, die zichzelf verder creatief spiritueel wil ontwikkelen.

 

 

Mijn Licht , mijn Donker

Donker gaat het worden, het Licht steeds meer verborgen.

De Diepte van de Nacht, het komen van de Morgen.

Mijn Donker mag er zijn, mijn Licht straalt warm en fijn.

Zo gaan Donker en Licht samen op mijn Levens-stroom,

scheppend mijn unieke en prachtige Droom.

Mijn Droom van een liefdevolle wereld voor elk Wezen,

om zo met wijsheid te helen en op eigen kracht te genezen.

Lia Opstal-Dees december 2018

 

Warme groet, Lia

Written by Lia Opstal-Dees
In 1993 ben ik afgestudeerd aan de School voor Homeopathie te Amersfoort en ben daarna mijn praktijk gestart. Sinds 1993 ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH).