Homeopathie, Herfst met heerlijke Rust !

Vrijdag 18 oktober 2018

De Zon op mijn gezicht, een stralende dag met veel zonnekracht en een temperatuur van 25 graden!

Ondertussen is het midden oktober. De blaadjes om mij heen blijven naar beneden dwarrelen, gegak van een flinke groep ganzen, die naar het Zuiderland vertrekken. Goede reis lieve dieren ! De schitterende paddenstoelen, ze kijken mij aan, aai mij , streel mij! Nou , toch maar niet, alleen kijken is ook prima.

Heerlijk nog wat warmte , die kietelende zonnestralen en in de avond nog langer buiten kunnen zitten.

Echter, Moeder Natuur, heeft een ander verhaal. Overal is de Herfst zichtbaar, ruikbaar en vooral voelbaar. De kleuren en geuren laten ons zien dat het volop Herfst is ondanks de temperatuur van 25 graden, die eigenlijk absoluut niet past bij het ritme van Moeder Aarde. Dat mag ons te denken en te voelen geven, want disbalans is de spiegel, hoe fijn die Zon in zijn kracht ook nog schijnt.

De Herfst een tijd van Rust, de Natuur binnen laten, tijd voor je mooie Zelf !

Tijd voor genieten en zijn.

Ik ga dus ook genieten van deze week Herfst-Break. De praktijk is gesloten van 19 oktober tot en met 28 oktober. Voor een spoedeisende situatie die een acute consultatie nodig heeft ben ik bereikbaar op mijn patiënten-mobiel 06-12282854.

Voor wie weg gaat en thuis even thuis laat, een goede reis toegewenst. Voor wie thuis blijft een prachtige geniet-leef-werkweek toegewenst.

Warme Herfstgroet,

Lia.

Written by Lia Opstal-Dees
In 1993 ben ik afgestudeerd aan de School voor Homeopathie te Amersfoort en ben daarna mijn praktijk gestart. Sinds 1993 ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH).